Loungekussens

Wilt u graag loungekussens op maat laten maken? Ook dat is bij ons geen probleem! 

Hieronder kunt u geheel vrijblijvend ons offerte-formulier invullen. 

U dient de dikte van het zitgedeelte in mindering te brengen op de hoogte van het ruggedeelte!

Voorbeeld:
Houd er rekening mee om de dikte van het zitgedeelte in mindering te brengen op de hoogte van het ruggedeelte! Je hebt bv. een bank van 180×60 cm waarvan het ruggedeelte 50 cm. hoog is en wilt een kussen van 10 cm. dik voor de zitting en 7 cm. voor de rug. De maat van de zitting wordt dan 180×60×10 en het ruggedeelte wordt dan 180×40×7 Hetzelfde geldt voor een hoekbank, dan moet van het 2e rugkussen de dikte van de rug worden afgetrokken ! 

Wanneer wij een aanvraag voor een loungekussen binnen krijgen kunnen wij op verzoek een stofstaaltje sturen, om de kleur(en) te bekijken voordat je de bestelling plaatst. Dit omdat de kleuren afwijkend kunnen zijn van wat er op je beeldscherm getoond word. 

Onze loungekussens worden geleverd in de stof Dralon. Dit is kwalitatief gezien de beste keuze voor tuin- en loungekussens, het is vuil- en vochtafstotend, ademend en kleurecht. 

Alle loungekussens worden gevuld met een polyether schuimplaat en een laagje polyester vlies, of indien gewenst met een losse vlokvulling(plofkussens). Standaarddikte van het schuim is: 5, 8 of 10 cm. 

De levertijd bedraagt op dit moment tussen de 15 en 20 werkdagen. 

Loungekussens aanvragen

Persoonsgegevens

Kussen 1

Zitting

Rug

Kussen 2

Zitting

Rug

Kussen 3

Zitting

Rug

Kussen 4

Zitting

Rug