Peutermeubels

Voor peutermeubels met een vrolijke uitstraling en goede kwaliteit, is Solane de beste producent.

Grote collectie peutermeubels bij Solane.nl

Als grootwinkelbedrijf, inkooporganisatie of groothandel, kunt u bij Solane een leuke collectie peutermeubels bestellen.

Onze peutermeubels worden vervaardigd volgens de nieuwste concepten, die compleet aansluiten op de wensen van de consument. Wij bieden een leuk en ruim assortiment aan met diverse kleuren. Ieder kind heeft ten slotte zijn eigen lievelingskleur. De peutermeubels hebben een fijne zitting en zijn voorzien van arm- en rugleuning. 

In verband met de veiligheid voor van kinderen, hebben de meubels een kindervriendelijke ritssluiting. De peutermeubels zijn in verschillende materialen beschikbaar zoals Katoen en Leather-Look. Tevens kunnen de zitkussentjes optioneel in een andere kleur geleverd worden. Wij kunnen uit ervaring spreken dat kinderen het enorm fijn vinden als ze een leuke peutermeubeltje cadeau krijgen. Bij peutermeubels met naam kunnen wij op bestelling, de namen en/of teksten in verschillende kleuren en lettertypen borduren. Wij bieden u een perfecte mix van goede kwaliteit. 

Solane.nl vult regelmatig zijn collectie aan om u een actueel aanbod te geven voor uw assortiment. 
 

Te bestellen op: