WAAROM EEN KMS?

Het bestellen van uw bedrijfskleding was nog nooit zo makkelijk!

Een persoonlijke bedrijfswebshop voor uw eigen bedrijfskleding heeft verschillende voordelen. Ten eerste valt er een administratieve en logistieke last van uw schouders. U hoeft zich immers niet langer bezig te houden met de inkoop, opslag en distributie van uw bedrijfskleding en PBM's; dit wordt volledig door ons afgehandeld. Afhankelijk van uw wensen, is het mogelijk de orders op een centrale locatie te laten bezorgen, maar ook bezorging op een werkplek of bij uw werknemer thuis is een optie.
Een ander voordeel van de bedrijfswebshop is de keuzevrijheid voor uw medewerkers. Veel bedrijven hebben bijvoorbeeld twee verschillende t-shirts, of een poloshirt en een t-shirt in de kledinglijn. Met uw eigen bedrijfswebshop hebben uw medewerkers de vrijheid om de variant te kiezen die zij zelf het meest comfortabel vinden, of die het beste past bij hun specifieke werkzaamheden.

Binnen de gepersonaliseerde bedrijfswebshop heeft u nog altijd de uiteindelijke regie. U beslist welke kleding, schoenen en PBMs wel of niet worden aangeboden, en u beslist of al uw werknemers toegang krijgen tot de bedrijfswebshop, of dat toegang voorbehouden blijft aan (bijvoorbeeld) de teamleiders. Het is ook mogelijk om sommige kleding beschikbaar te maken voor enkele werknemers of afdelingen, en deze niet beschikbaar te maken stellen voor de afdelingen waar die kleding niet gepast is. Zo houdt u de regie in handen, zonder de administratieve en logistieke last! Door het toekennen van een bestedingsbudget per medewerker, heeft u volledige controle over de bedrijfskledingkosten van uw bedrijf!

Voor vrijblijvend en gratis advies kunt u, telefonisch of via het contactformulier, contact met ons opnemen. We maken dan graag een afspraak om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken. 


Neem contact op | KMS Inlog